• Gratis verzending in Nederland, €2,- naar België
  • Voor 13.00 uur besteld is vandaag verzonden
  • Voer direct van de fabrikant

Medewerkers

Rob Nieuwenhuis
Rob Nieuwenhuis

Naast directietaken bestaat het werk van Rob uit het bezoeken en begeleiden van onze afnemers in de zeugenhouderij. Rob heeft een tomeloze passie voor biggen en mag graag met innovatie van producten bezig zijn. Rob is veel onderweg maar verzorgt op kantoor ook de grondstofinkopen en het overgrote deel van de nutritie.

Agust Offenberg
August Offenberg

De werkzaamheden van August liggen naast directietaken in het begeleiden van onze afnemers in de retail. August heeft passie voor hobbydieren en hun voeding en is ook graag bezig met het bedenken en uitwerken van nieuwe producten voor hobbydieren. Op kantoor is hij bezig met marketing, de agrarische webshops en met de coördinatie van de voerspecialiteiten voor de retail.

Gerard Bruil
Gerard Bruil

De dagelijkse gang van zaken voor wat betreft aanvoer grondstoffen, productie en afvoer in de fabriek worden door Gerard in zijn functie als bedrijfsleider/operator gecoördineerd. Het onderhoud van de fabriek en de kwaliteitszorg zijn ook onderdeel van Gerards dagelijkse werkzaamheden.

Henk Sloot
Henk Sloot

Henk verzorgt als operator in de fabriek dagelijks de productie van de voeders. Henk kan buigen op tientallen jaren ervaring in de mengvoersector en houdt nauwlettend in de gaten dat er topkwaliteit grondstoffen de fabriek in komen en topkwaliteit voeders de fabriek verlaten.

Pim Wossink
Pim Wossink

Het coördineren van de zakgoed bestellingen op pallets en in pakketten (dropshipment) naar winkels, boeren en particulieren wordt door Pim verzorgd. Daarnaast is Pim een echte allrounder die ook zijn mannetje staat in de agrarische winkel, bij het orderpicken, in de productie en zelfs op beurzen.

José Klein Sessink
José Klein Sessink

De administratie en facturatie is in handen van José. Zij is het eerste aanspreekpunt aan de telefoon, neemt bestellingen aan, controleert inkomende facturen en zorgt voor facturatie en betalingen.


 

Francis Koskamp
Francis Koskamp

Voor de klanten in de regio rond de fabriek is Francis het gezicht van het bedrijf. Zij staat in de agrarische winkel en helpt de lokale afnemers. Met haar passie voor paarden en andere dieren en achtergrond in de veehouderij adviseert ze boeren en andere dierenliefhebbers met het grootste gemak.

Henk Grevers
Henk Grevers

Henk heeft vrijwel zijn gehele arbeidscarrière aan de Kapelweg 9 volbracht. Als gepensioneerde mag hij nog graag met de vrachtwagen op pad om lokaal bulk of zakgoed te bezorgen. En als de nood aan de man is, springt Henk ook nog moeiteloos bij in de productie.


 

David Tiemessen
David Tiemessen

David is naast zijn school al jaren veel bij Voerwaarts te vinden. Hij 'runt' moeiteloos de agrarische winkel, maar staat ook zijn mannetje bij licht productiewerk of bij 't orderpicken.

Solo van der Linde
Solo van der Linde

Solo is op zaterdagen en in vakanties regelmatig bij Voerwaarts te vinden. Hij helpt graag klanten in de agrarische winkel, maar staat ook zijn mannetje bij licht productiewerk, bij schoonmaakwerkzaamheden of bij 't orderpicken.

Jarron Luiten
Jaron Luiten

Jaron helpt als vakantie- en zaterdagkracht bij licht productiewerk, orderpicken en schoonmaakwerk.

Sten Nieuwenhuis
Sten Nieuwenhuis

Sten is buiten schooltijd regelmatig bij Voerwaarts te vinden. Hij helpt graag in de winkel of bij het inpakken van dropshipment paketten.

Joost Eringfeld
Joost Eringfeld

Joost helpt als vakantie- en zaterdagkracht bij licht productiewerk, orderpicken en schoonmaakwerk.


 

Dirk Franken
Dirk Franken

Dirk helpt vrijwel elke zaterdag bij het verpakken van voerspecialiteiten voor de retail.


 

Mirron Kuperij